Окупанти здійснили ракетну атаку на Одесу: пошкоджено цивільне судно та є постраждалі

Окупанти здійснили ракетну атаку на Одесу: пошкоджено цивільне судно та є постраждалі

Внаслідок російської ракетної атаки на Одесу уламки ракети “Іскандер-М” пошкодили припортову та цивільну інфраструктуру, а також судно під прапором Антігуа. Поранено четверо цивільних осіб.

Про це повідомив голова Одеської ОВА Олег Кіпер. 

За його словами, уламки ракети “Іскандер-М” пошкодили не лише припортову інфраструктуру, але й цивільні об’єкти. Одним з постраждалих об’єктів стало судно, яке перебувало в порту під прапором Антігуа.

В результаті атаки поранено четверо цивільних осіб, їм надається вся необхідна медична допомога. Правоохоронні органи наразі фіксують наслідки цього злочину з боку російських військових.

Кіпер вкотре наголосив на важливості дотримання заходів безпеки під час повітряної тривоги, закликавши громадян негайно прямувати в укриття після оголошення сигналу тривоги.

Нагадаємо, на Донеччині за минулу добу внаслідок російських обстрілів три людини загинули, ще восьмеро - отримали поранення.

Як писали “Ми-Україна” раніше, у бібліотеці міста Лейпциг (Німеччина) виявили раніше невідомий музичний твір Вольфганга Амадея Моцарта, ймовірно написаний ним у підлітковому віці.

Головне