Окупанти здійснили чергову дронову атаку на Україну: збито 24 БпЛА

Окупанти здійснили чергову дронову атаку на Україну: збито 24 БпЛА

Російські окупанти у ніч на 31 серпня випустили балістичну ракету, зенітні ракети та понад 50 дронів. Силам протиповітряної оборони вдалося збити 24 дрони, ще 25 упали самостійно.

Про це повідомляють Повітряні Сили ЗС України. 

Ворог завдав удару балістичною ракетою “Іскандер-М” з Воронезької області, чотирма зенітними керованими ракетами С-300 з окупованої Донеччини та 52 ударними БПЛА типу “Shahed-131/136” з Курської області.

Повітряний напад відбивали авіація, зенітні ракетні війська, підрозділи РЕБ та мобільні вогневі групи Повітряних Сил та Сил оборони України. В результаті протиповітряного бою було збито 24 ударних БПЛА “Shahed-131/136”, 25 упали самостійно, два з яких направились у росію, а один у Білорусь.

Протиповітряна оборона працювала у Київській, Полтавській, Черкаській, Дніпропетровській, Чернігівській, Кіровоградській, Миколаївській та Сумській областях.

Як писали “Ми-Україна” раніше, окупанти вночі на 31 серпня здійснили чергову атаку на Київську область ударними дронами. Тривога тривала майже всю ніч та ранок, але сили ППО успішно відбили напад, збивши кілька ворожих цілей.

Головне