Окупанти здійснили авіаудар по Торецьку: в ДСНС показали наслідки (відео)

Окупанти здійснили авіаудар по Торецьку: в ДСНС показали наслідки (відео)

Російське окупаційне військо здійснило черговий обстріл міста Торецьк на Донеччині ввечері 30 листопада. Загарбники зруйнували приватний будинок та вбили одну людину. Про це повідомили у Державній службі України з надзвичайних ситуацій.

Також рятувальники повідомили, що внаслідок атаки постраждали троє людей, двох з них довелося діставати з-під завалів зруйнованого будинку.

"Торецьк. Ввечері ворог здійснив авіаудар по місту. В результаті зруйновано приватний будинок на 4 господаря. Загинула одна особа. ДСНС та Нацполіція врятували  з-під завалів 2 людей. Загалом постраждало 3 особи", - йдеться у повідомленні.

Крім того у ДСНС показали, як проходила спецоперація з порятунку постраждалих на місці удару окупантів.

Нагадаємо, також росіяни обстріляли Торецьк вдень 30 листопада. Тоді під удар потрапили мирні жителі, які чекали гуманітарну допомогу. Внаслідок обстрілу постраждали троє осіб та зафіксовано пошкодження багатоповерхових житлових будинків.

Як повідомляли "Ми-Україна", на Херсонщині внаслідок дронової атаки росіян поранення отримали двоє співробітників поліції - вони якраз прямували на виклик.  Постраждалих правоохоронців відразу ж доставили до лікарні, де їм надали всю необхідну допомогу.

Головне