Окупанти здійснили авіаобстріл по Куп’янську: постраждало шість осіб

Окупанти здійснили авіаобстріл по Куп’янську: постраждало шість осіб

Внаслідок чергового російського обстрілу Куп'янська на Харківщині постраждали шестеро людей, серед яких літні жінки та чоловіки.Поліція відкрила кримінальне провадження за фактом порушення законів та звичаїв війни.

Про це повідомляє Національна поліція України. 

Військові рф 19 вересня о 05:50  здійснили авіаційний обстріл Куп'янська. Постраждали шестеро людей: 74-річна жінка, 65, 72 та 50-річні чоловіки отримали тілесні ушкодження, при цьому один з них відмовився від госпіталізації. У двох жінок віком 70 та 85 років виявлено гостру реакцію на стрес. Також через атаку було пошкоджено 13 житлових будинків.

На місці події працювали слідчо-оперативна група Куп'янського РВП, криміналісти та вибухотехніки. За фактом обстрілу слідчі відкрили кримінальне провадження за ст. 438 (порушення законів та звичаїв війни) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, через російську атаку керованими авіабомбами по території Запорізького району загинула одна жінка, ще двоє осіб отримали поранення.

Як писали “Ми-Україна” раніше, російські загарбники обстріляли село Садове Херсонської області, в результаті ворожої агресії постраждав чоловік.

Головне