Окупанти здійснили 424 обстріли Запорізької області за добу, - ОВА

Окупанти здійснили 424 обстріли Запорізької області за добу, - ОВА

Протягом останньої доби військові рф активізували обстріли Запорізької області, завдавши 424 удари по восьми населених пунктах.

Про це повідомив голова ОВА Іван Федоров.

Ворожі сили здійснили 10 авіаційних атак на Малу Токмачку та Новоданилівку. Крім того, 263 безпілотники різних модифікацій обстріляли Лобкове, Гуляйполе, Новоандріївку, Новоданилівку, Роботине, Малу Токмачку, Малинівку та Левадне.

Також 15 ракетних ударів з РСЗВ завдали удару по Новоданилівці, Левадному та Новоандріївці. Всього було зафіксовано 136 артобстрілів, які вразили території Лобкового, Гуляйполя, Новоандріївки, Новоданилівки, Роботиного, Малої Токмачки, Малинівки та Левадного.

"Надійшло 13 повідомлень про руйнування житлових будинків та об’єктів інфраструктури. Мирні жителі не постраждали", — зазначив Іван Федоров.

Нагадаємо, російська армія у ніч на 17 жовтня атакувала енергетичну інфраструктуру Миколаївської області. Мешканці частини регіону залишились без світла.

Також, Київ у ніч з 16 на 17 жовтня пережив чергову атаку ворога ударним дронами. Напад тривав кілька годин і призвів до пошкодження житлового будинку в одному  районів столиці.

Як писав "Ми-Україна" раніше, ситуація на Лимано-Бахмутському напрямку достатньо напружена, ворог не припиняє спроби штурмів і при цьому активно застосовує техніку. На цій ділянці фронту противник втрачає десятки піхотинців за день.

Головне