Окупанти завдавали ударів по населених пунктах Харківщини: наслідки

Окупанти завдавали ударів по населених пунктах Харківщини: наслідки

Російські окупанти 20-21 липня завдали численних ударів по населених пунктах Харківської області. Внаслідок обстрілів пошкоджені житлові будинки, господарські споруди, а також є постраждалі серед мирних жителів.

Про це повідомляє Національна поліція України.

Російські війська атакували селище Печеніги двома ракетами Іскандер-М, пошкодивши чотири приватні будинки і поранивши мирного мешканця. 

У селищі Білий Колодязь удари безпілотників пошкодили житлові будинки, а 21 липня нові обстріли завдали шкоди будинкам і поранили місцевого жителя.

Селище Козача Лопань зазнало ударів керованими авіабомбами, які зруйнували п'ять будинків. 21 липня повторні обстріли призвели до поранень чоловіка та жінки. 

У селі Івашки удар FPV-дроном пошкодив магазин і спричинив поранення чотирьох осіб. У Вовчанську ворожий дрон зруйнував будинок.

У селі Кругляківка обстріл ФАБ-500 з модулем УМПК пошкодив будинок. У Колісниківці внаслідок обстрілу горіло пшеничне поле, пошкоджено житловий будинок і газову трубу.

На місцях подій працювали слідчі, криміналісти та вибухотехніки. Відкрито кримінальні провадження за порушення законів та звичаїв війни за ст. 438 Кримінального кодексу України.

Як писали "Ми-Україна" раніше, російські війська 20 липня обстріляли правобережжя Херсонської області з артилерії, мінометів, танків та безпілотників. Внаслідок обстрілів шість людей отримали поранення.

Головне