Окупанти завдали удару по трьох населених пунктах на Харківщині: наслідки атаки

Окупанти завдали удару по трьох населених пунктах на Харківщині: наслідки атаки

Російські окупаційні війська завдали ударів по трьох населених пунктах на Харківщині. На щастя, ніхто із мирних жителів не постраждав. Про це повідомила Харківська обласна військова адміністрація.

"Російські окупанти продовжують завдавати ударів по населеним пунктам Харківщини", - зазначили в ОВА.

Відомо, що близько 02:00 ворог обстріляв Куп’янськ. Росіяни здійснили атаку з міномету, в результаті чого було пошкоджено будинок.

Згодом об 10:40 російські загарбники завдали удару по селу Загризове Ізюмського району. Там у результаті влучань було зруйновано приватний житловий будинок. 

Крім того, близько 11:40 росіяни обстріляли село Радькове Чугуївського району, де ворожий боєприпас влучив у приватний житловий будинок. 

За словами очільника Харківської ОВА Олега Синєгубова, у Харківському районі були ворожі влучання на відкритій території. Попередньо відомо, що обійшлося без постраждалих.

Нагадаємо, що у Дніпрі до поліції звернулися 217 людей щодо пошкодження майна через ракетну атаку, яку окупанти здійснили 25 жовтня. 

Як писав “Ми-Україна” раніше, рятувальники у місті Дніпро після ворожого обстрілу дістали з-під завалів тіло. Загалом кількість жертв російської атаки зросло до чотирьох.

Головне