Окупанти завдали удару по обʼєкту енергетичної інфраструктури на Миколаївщині

Окупанти завдали удару по обʼєкту енергетичної інфраструктури на Миколаївщині

На Миколаївщині внаслідок атаки російської армії постраждав об'єкт енергетичної інфраструктури, що призвело до перебоїв в електропостачанні в регіоні.

Про це повідомив голова Миколаївської обласної військової адміністрації Віталій Кім.

У ніч проти 26 вересня російська терористична армія завдала удару по Миколаївській області, націлившись на об'єкт енергетичної інфраструктури.

Обстріл призвів до серйозних проблем з електропостачанням у регіоні. Голова ОВА підкреслив, що внаслідок ворожої атаки без електрики залишились значна кількість абонентів.

Протягом ночі на території Миколаївської області активно працювали сили протиповітряної оборони, намагаючись запобігти подальшим ударам. В обласній адміністрації наголосили, що ворог влучив в об'єкт енергетичної інфраструктури, що стало причиною відключення споживачів від електропостачання.

Фахівці вже змогли відновити електропостачання для більшості абонентів, проте ремонтні роботи тривають. Віталій Кім зазначив, що, за інформацією обласної військової адміністрації, внаслідок ворожої атаки постраждалих немає.

За попередніми даними, російські війська використали дрони-камікадзе типу Shahed для атаки на Миколаївську область. Ударні безпілотники заходили у регіон з Херсонської області, що підкреслює масштаб загрози з боку окупантів.

Нагадаємо, 26 вересня Київ зазнав чергової атаки російських дронів-камікадзе "Шахед". За інформацією КМВА внаслідок нападу постраждала дитина.

Як писали "Ми-Україна" раніше, у ніч на четвер російські війська здійснили черговий обстріл Запоріжжя, внаслідок якого постраждало семеро мирних жителів, включаючи 14-річного хлопця.

Головне

Прем'єр-міністр Грузії висловився щодо використання в політичній рекламі партії "Грузинська мрія" кадрів зруйнованих українських міст напередодні парламентських виборів.