Окупанти завдали удару по Херсонщині, є жертви та постраждалі

Окупанти завдали удару по Херсонщині, є жертви та постраждалі

Минулої доби внаслідок російських обстрілів Херсонщини загинули п’ять людей, ще дев’ять – дістали поранення. Про це в своєму Telegram-каналі повідомив очільник Херсонської обласної військової адміністрації Олександр Прокудін.

Відомо, що обстріли були зафіксовані у Херсоні, Михайлівці, Кізомисі, Садовому, Токарівці, Шевченківці, Українці, Приозерному, Гаврилівці, Бериславі, Львовому, Одрадокам’янці, Томариному, Антонівці, Дніпровському, Чорнобаївці, Білозерці, Комишанах, Тягинці, Микільському, Високому, Понятівці, Велетенському, Благовіщенському.

"Російські військові поцілили в обʼєкти критичної та соціальної  інфраструктури, зокрема Пункт Незламності, навчальні заклади, медичну установу, адмінбудівлі та газопровід; у житлові квартали населених пунктів області, зокрема дві багатоповерхівки та 42 приватні будинки. Пошкоджено господарчу споруду, гаражі та приватні автомобілі", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, що протягом минулої доби 13 липня російські загарбники вчергове атакували Донецьку область, в результаті загинуло шестеро мирних жителів, ще одинадцять отримали поранення

Як писали "Ми-Україна" раніше, з початку цього тижня російська федерація випустила по Україні понад 700 керованих авіаційних бомб, більше 170 ударних безпілотників різних типів та близько 80 ракет.

Головне