Окупанти завдали ударів по 13 населеним пунктам Донеччини: є поранені

Окупанти завдали ударів по 13 населеним пунктам Донеччини: є поранені

Протягом доби російські війська 13 разів обстріляли населені пункти Донеччини, завдавши значних пошкоджень житловим будинкам та адміністративним будівлям.

Про це повідомив очільник Донецької обласної військової адміністрації Вадим Філашкін.

Волноваському районі, в Новоукраїнці Вугледарської громади, обстріли пошкодили адміністративну будівлю та два приватних будинки.

У Покровському районі обстріли в Кураховому завдали шкоди багатоповерховому будинку і кільком приватним оселям. В Іллінці також постраждав один будинок. Мирноград постійно зазнає артилерійських і ракетних атак, а Мар'їнська і Гродівська громади також стали мішенями.

У Краматорському районі, зокрема в Лиманській громаді, зруйновано десять будинків – чотири у Торському, чотири у Зарічному і два у Ямполі. У Никонорівці Миколаївської громади поранено двох осіб. В Іллінівській громаді пошкоджено три об'єкти – один у Гнатівці та два у Старій Миколаївці. Костянтинівка також постраждала: поранено одну людину, пошкоджено три багатоповерхівки, крамницю і два автомобілі.

В Бахмутському районі в Торецьку пошкоджено один будинок, а в Часовоярській громаді – п’ять приватних будинків і промислова будівля.

“Всього за добу росіяни 13 разів обстріляли населені пункти Донеччини. З лінії фронту евакуйовано 3405 людей, у тому числі 349 дітей”, - йдеться у повідомленні.

Як писали “Ми-Україна” раніше, російські окупанти застосовують тактику “випаленої землі” в зоні відповідальності бригади “Рубіж”.

Головне