Окупанти завдали авіаудару по Гродівці: поліцейські евакуювали поранених

Окупанти завдали авіаудару по Гродівці: поліцейські евакуювали поранених

На Донеччині селище Гродівка зазнала важких руйнувань після чергового авіаудару, зруйновані будівлі, загибла жінка та є поранені. Правоохоронці евакуювали постраждалих та надали медичну допомогу.

Про це повідомляє Національна поліція України. 

Раніше евакуйовані правоохоронцями літні подружжя залишилося без домівки, через обстріли

Обстріли посилюються з кожним днем, що змушує місцевих мешканців шукати безпечні місця. 74-річний чоловік, що звернувся за допомогою до поліції, зміг врятувати свого домашнього улюбленця під час евакуації.

Команда “Білий янгол” забезпечила безпеку для пенсіонера, але незабаром повернулася до Гродівки, отримавши новини про постраждалих від авіаудару.

В результаті атаки 59-річний чоловік отримав осколкові поранення, а його 57-річна дружина загинула. 79-річна жінка також постраждала і отримала травму голови. Правоохоронці надали першу медичну допомогу і доставили поранених до лікарні.

“Росіяни щодня б’ють по Гродівці, перетворюючи мирне селище на руїни. Проте екіпаж “Білий янгол” ще забезпечує людям можливість виїхати. Не зволікайте – бережіть своє життя та евакуюйтесь”, - йдеться у повідомленні. 

Як писали “Ми-Україна” раніше, військовослужбовці армії рф завдали вогневого по місту Українськ на Донеччині, вбивши двох цивільних.

Головне