Окупанти завдали артобстріл по Марганцю: постраждало троє людей, серед яких дитина

Окупанти завдали артобстріл по Марганцю: постраждало троє людей, серед яких дитина

Внаслідок артилерійського обстрілу міста Марганець на Нікопольщині постраждав дев’ятирічний хлопчик, дві жінки отримали легкі поранення.

Про це повідомив начальник Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак.

У Марганці, Нікопольського району, внаслідок артобстрілу постраждав дев’ятирічний хлопчик, якого госпіталізували в стані середньої тяжкості. Дві жінки, віком 43 та 69 років, отримали поранення, проте їхній стан оцінюється як задовільний.

Обстріл також спричинив пожежу, яка охопила два легкові автомобілі, однак рятувальники швидко приборкали полум'я. Пошкоджені магазини та кілька п’ятиповерхових будинків. Влада продовжує уточнювати масштаби руйнувань.

Нагадаємо, російська окупаційна армія вкотре атакувала Донецьку область. Під обстріл потрапили село Малинівка та місто Костянтинівка. Внаслідок дій окупантів постраждали люди.

Як писали “Ми-Україна” раніше, російські війська завдали ударів по цивільній енергетичній інфраструктурі у Дніпропетровській, Донецькій, Запорізькій, Миколаївській, Полтавській, Сумській, Харківській та Херсонській областях за минулу добу.

Головне