Окупанти завдала близько 10 ударів по Харкову та регіону: є жертви

Окупанти завдала близько 10 ударів по Харкову та регіону: є жертви

У Харкові та області пролунала серія вибухів, через це постраждали щонайменше 15 людей, є загиблий. Про це повідомив очільник Харківської ОВА Олег Синєгубов.

Міський голова Ігор Терехов повідомив, що перший удар прийшовся по транспортній інфраструктура на одному з підрозділів комунального підприємства, що займається життєзабезпеченням міста. Інформація щодо постраждалих уточнюється.

Ще один удар прийшовся по приватному підприємству. Є загиблий, шестеро поранених, місцезнаходження ще трьох неможливо встановити через велику пожежу.

"Ще один удар прийшовся по приватному підприємству. За попередньою інформацією там один загиблий, шестеро поранених, місцезнаходження ще трьох неможливо встановити через велику пожежу", - повідомив мер Харкова Ігор Терехов.

Також окупанти вдарили по Золочеву - там поранені щонайменше дві людини. 

Нагадаємо, головному управлінню розвідки Міноборони України відомо, де знаходяться бункери Володимира Путіна. Про це представник ГУР Андрій Юсов повідомив в інтерв'ю "Ми-Україна".

Як писали "Ми-Україна" раніше, представника ГУР МО України Андрій Юсов розповів, як потрапити в ГУР, якщо ти "простий хлопець і зараз не у війську". Про це він повідомив у інтерв’ю "Ми-Україна".

Головне