Окупанти задіяли додаткові бригади на двох напрямках на Донеччині

Окупанти задіяли додаткові бригади на двох напрямках на Донеччині

Окупанти задіяли додаткові бригади на двох напрямках на Донеччині. Про це в ефірі телемарафону повідомив речник ОСГВ "Хортиця" Назар Волошин, інформує Слово і Діло.

"Противник на цих напрямках задіяв чималу кількість підрозділів, додатково ввів 4 бригади, має від початку чисельну перевагу як у людях, так і в озброєнні та військовій техніці. Окупанти щодня атакують позиції наших військ у тих напрямках. Ну і зараз ворог намагається розвинути наступ на захід від Авдіївки та Мар'їнки, пробиваючись на Покровськ та Курахове", - йдеться в повідомленні.

Волошин додав, що росіяни мають певні тактичні успіхи на цих напрямах, але оперативної переваги вони досягти не можуть.

Варто зауважити, що українські військові продовжують посилювати оборону на Донеччині.

"Була заміна підрозділів, які зазнали втрат, здійснюється переміщення бригад, які відновили свою боєздатність. Тобто ми теж, не чекаючи на дії ворога, діємо на попередження", - підсумував речник ОСГВ "Хортиця".

Нагадаємо, що українські захисники протягом доби 5 травня ліквідували ще 1040 російських окупантів. Загальні втрати ворога сягнули 475 300 осіб.

Як писав "Ми-Україна" раніше, російські окупаційні війська вдарили по Куп’янському району, в результаті загинула літня жінка, її тіло дістали з-під завалів. 

 

 

Головне