Окупанти за минулу добу поранили 11 жителів Херсонщини

Окупанти за минулу добу поранили 11 жителів Херсонщини

Минулої доби через ворожу агресію на Херсонщині поранення дістали 11 людей, серед них - три дитини. Про це повідомляє очільник Херсонської обласної військової адміністрації Олександр Прокудін.

Відомо, що окупанти обстріляли 21 населений пункт області: Золота Балка, Приозерне, Комишани, Садове, Тягинка, Одрадокам’янка, Антонівка, Михайлівка, Микільське, Велетенське, Хрещенівка, Широка Балка, Нова Кубань, Львове, Новотягинка, Інженерне, Придніпровське, Берислав, Брускинське, Новоберислав та місто Херсон.

"Російські військові поцілили в об'єкти критичної інфраструктури,  освітній заклад, Пункт Незламності, дитячий майданчик, магазин, у житлові квартали населених пунктів області, зокрема чотири багатоповерхівки та 58 приватних будинків. Також пошкоджено господарчі та складські приміщення, гаражі та приватний транспорт", - розповів Прокудін.

Крім того, внаслідок обстрілу Донеччини постраждали троє мирних жителів.

"За 28 липня росіяни поранили трьох жителів Донеччини: двох у Торецьку і одного у Катеринівці", - зазначив очільник Донецької ОВА Вадим Філашкін.

Нагадаємо, що Україна зазнала чергового комбінованого удару з боку ворога вночі 29 липня 2024 року. Противник використав для атаки ударні безпілотники та керовану авіаракету.

Як повідомляв "Ми-Україна" раніше, у Донецькій області російські окупанти знову обстріляли шахту, де перебувало 27 шахтарів, об'єкт не був знеструмлений і пожежі не виникло.

Головне