Окупанти за добу завдали майже 2500 обстрілів по Донеччині: є поранені

Окупанти за добу завдали майже 2500 обстрілів по Донеччині: є поранені

Російські окупанти за добу завдали 2 456 обстрілів по Донеччині, під ударом опинились вісім населених пунктів. Внаслідок нападу поранено чотирьох цивільних.

Про це повідомляє Національна поліція України. 

Під удари потрапили міста Костянтинівка, Курахове, Лиман, Мирноград, Покровськ, Родинське, Селидове та село Новоукраїнка, пошкоджено 22 об'єкти, переважно житлові будинки. 

Лиман постраждав від авіабомби “ФАБ-250”, поранено одну особу, зруйновано два будинки. Костянтинівка зазнала артилерійського обстрілу й атаки дронів, є поранений, пошкоджено два будинки, котельню й автомобілі.

По Кураховому було завдано ударів чотирма авіабомбами, поранено одну людину, пошкоджено будинки та адмінбудівлю. Селидове постраждало від артилерійського обстрілу, внаслідок чого поранено одного жителя.

На Мирноград окупанти скинули “ФАБ-250” з модулем УМПК, внаслідок чого зруйновано сім багатоквартирних будинків. Російська бомба у Покровську влучила у приватний сектор, руйнувань зазнало два будинки та газогін.

“За допомогою поліції евакуйовано ще 199 людей, з них 15 дітей. З початку обов’язкової евакуації – 309 948 осіб, серед них 36 198 – діти, 8 462 - люди з інвалідністю”, - йдеться у повідомленні.

Як писав “Ми-Україна” раніше, російські окупаційні війська у ніч проти 24 жовтня здійснили атаку на Україну, використовуючи ракети та дрони-камікадзе. Захисники неба знищили 40 з 50 російських "шахедів" за ніч.

Головне