Окупанти за добу завдали 14 удар по Донеччині: є загиблі та поранені

Окупанти за добу завдали 14 удар по Донеччині: є загиблі та поранені

На Донеччині станом на ранок 10 вересня, внаслідок ворожих обстрілів загинуло три людини, ще п’ять отримали поранення. Російські атаки завдали серйозних пошкоджень житловим будинкам у кількох районах області.

Про це повідомив начальник Донецької обласної військової адміністрації Вадим Філашкін.

У Покровському районі обстріли призвели до пошкодження семи будинків у Кураховому і до загибелі однієї людини та поранення двох осіб у Гірнику. Мар'їнська, Гродівська і Мирноградська громади перебувають під постійними обстрілами.

У Краматорському районі обстріли в Щуровому Лиманської громади забрали життя однієї людини, ще одна отримала поранення, пошкоджено вісім будинків. В Іллінівській громаді у Клебан-Бику загинуло одна особа та поранена одну, а в Олександро-Калиновому пошкоджено один будинок.

Бахмутський район також постраждав: в Торецьку одна людина поранена, пошкоджено будинок. У Часовоярській громаді зазнали ушкоджень 12 приватних будинків, багатоповерхівка і нежитлове приміщення.

За добу російські війська здійснили 14 обстрілів населених пунктів Донеччини. З лінії фронту евакуйовано 1419 осіб, з них 143 дитини.

Як писали “Ми-Україна” раніше, російські війська протягом минулої доби 9 вересня атакували Харківщину, завдавши ударів по цивільних об'єктах дев’ятьма керованими авіабомбами та запустивши два FPV-дрони.

Головне