Окупанти за добу випустили близько 400 снарядів по Херсонщині

Окупанти за добу випустили близько 400 снарядів по Херсонщині

Російські окупаційні війська протягом доби випустили 351 снаряд по Херсонській області, в результаті троє осіб отримали поранення. Про це повідомив очільник обласної військової адміністрації Олександр Прокудін.

"Минулої доби противник здійснив 75 обстрілів, випустивши 351 снаряд з мінометів, артилерії, РСЗВ, танків і БпЛА. 3 особи отримали поранення", - йдеться в повідомленні.

За словами Прокудіна, по Херсону російські загарбники випустили 36 снарядів. За словами Окупанти влучили у житлові квартали населених пунктів області.

"Російські військові поцілили  у житлові квартали населених пунктів області", - додав очільник ОВА.

Крім того, ворог атакував Дніпровський район Херсона, в результаті одна людина отримала поранення несумісні із життя, ще одна госпіталізована до медичного центру.

Один із ударів прийшовся по гаражному приміщенню.  На місці працюють рятувальні служби, які встановлюють інформація.

Нагадаємо, що окупанти ввечері 16 січня вдарили двома ракетами С-300 по Харкову. У результаті близько 20 багатоквартирних житлових будинків отримали пошкодження, ще 17 осіб постраждали.

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, під час атаки на Одещину сили оборони успішно збили 11 дронів Shahed-131/136, більшість з яких впали в Чорне море.

Головне