Окупанти за добу вбили шістьох цивільних на Донеччині

Окупанти за добу вбили шістьох цивільних на Донеччині

Російські загарбники за минулу добу обірвали життя шістьох людей в Донецькій області. Трагічну статистику агресії рф в регіоні озвучив очільник місцевої ОВА Вадим Філашкін.

Найбільше жертв зафіксовано у Костянтинівці, де загинуло троє цивільних. У Костянтинополі загинуло двоє людей, ще одна людина стала жертвою атаки у Зоряному.

Крім того, Філашкін повідомив про 13 поранених за минулу добу. 

Як відомо, 11 вересня ворог кілька разів гатив по Костянтинівці. Внаслідок обстрілів, зокрема з реактивних систем залпового вогню "Торнадо-С", троє загиблих та шестеро поранених. Двох постраждалих у важкому стані довелося евакуювати до лікарень у більш безпечних регіонах України. Під час обстрілів пошкоджень зазнали шість приватних будинків, кав'ярня, крамниця, адмінбудівля та лінії електропередач. Також було пошкоджено 12 автомобілів.

У Покровській громаді вчора внаслідок російського удару була зруйнована газорозподільча станція. Через це 28 000 місцевих жителів залишилися без газопостачання. 

Нагадаємо, у ніч  11 на 12 вересня окупанти атакували Конотоп, що у Сумській області. Противник цілив по об'єктах енергетики та цивільної інфраструктури Конотопської громади. В результаті атаки 13 осіб постраждали, місто залишилось без світла.

Як писав "Ми-Україна" раніше, це одним об'єктом нічого "нальоту" дронів-камікадзе став Київ. Для столиці ця атака стала вже сьомою за поточний місяць.

Головне