Окупанти за добу атакували три райони Дніпропетровщини: є постраждалі

Окупанти за добу атакували три райони Дніпропетровщини: є постраждалі

Три райони Дніпропетровщини 3 жовтня зазнали атак від російських військ.  У результаті обстрілів постраждали троє людей, пошкоджено приватні будинки.

Про це повідомив начальник Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак.

Агресор здійснив обстріли на Нікопольщині, атакуючи райцентр та громади Марганецьку, Покровську і Мирівську. Застосовано дрони-камікадзе, артилерію та боєприпаси, скинуті з БпЛА. Внаслідок атаки постраждали троє мешканців, пошкоджено кілька будинків у приватному секторі.

Зеленодольська громада на Криворіжжі також зазнала артилерійського обстрілу, а російська армія додатково використала безпілотник. Обішлось без жертв.

У Великомихайлівській громаді Синельниківського району внаслідок обстрілів зайнялася суха трава, але пожежу вдалося оперативно ліквідувати, люди не постраждали.

Нагадаємо, у Полтаві у четвер, 3 жовтня, помер ще один постраждалий внаслідок російського авіаудару по одній з будівель Інституту зв'язку. Сталося це за місяць після російської атаки.

Як писали “Ми-Україна” раніше, оператор британського агентства Reuters Іван Любиш-Кірдей вийшов із коми і почав говорити. Він отримав поранення під час ракетного обстрілу російськими військами готелю в Краматорську в ніч на 25 серпня.

Головне