Окупанти за добу 114 разів обстріляли Херсонщину, є загиблий і поранені

Окупанти за добу 114 разів обстріляли Херсонщину, є загиблий і поранені

Російські війська за минулу добу 114 разів обстріляли Херсонську область, унаслідок чого одна людина загинула, ще двоє дістали поранення.
Про це повідомив голова обласної військової адміністрації Олександр Прокудін.

Загалом за добу загарбники випустили по регіону 500 снарядів із мінометів, артилерії, реактивних систем залпового вогню "Град", танків, авіації та безпілотників. Зокрема, 33 снаряди ворог випустив по самому Херсону.

Російські військові поцілили в житлові квартали населених пунктів області, медичний заклад, будинок культури, навчальний заклад та пошту в Бериславському районі.

Загинула одна людина загинула та дві дістали поранення.

Нагадаємо, окупанти в ніч на 27 жовтня атакували Миколаївську область ударними безпілотниками типу Shahed. Два дрони знищили, є влучання.

"Вночі, з 26 на 27 жовтня, Миколаївщина зазнала ворожої атаки БпЛА типу "Shahed 131/136". Два з них було знищено силами та засобами протиповітряної оборони", – зазначив він.

Як писали "Ми-Україна" раніше, протягом минулої доби, 26 жовтня, на фронті відбулося майже 70 бойових зіткнень. Росіяни завдали одного ракетного та 18 авіаударів, здійснили 35 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях українських військ та населених пунктах.

 

Головне