Окупанти з дрона скинули вибухівку на Берислав, є поранені

Окупанти з дрона скинули вибухівку на Берислав, є поранені

Окупанти з дрона скинули вибухівку на Берислав. Про це повідомили у Херсонській ОВА.

Унаслідок обстілу поранення отримав місцевий мешканець. У чоловіка діагностували вибухову травму, поранення ноги та перелом руки. Його доставили до лікарні для надання допомоги.

Нагадаємо, окупанти обстріляли об'єкт генерації на півдні України. Тепер через обстріли та негоду знеструмлено 635 населених пунктів.

На Чернігівщині внаслідок обстрілів знеструмлено 16 населених пунктів повністю і п'ять – частково, всього без світла залишилися 1400 споживачів.

У Херсоні без електроенергії 4000 споживачів, із них 746 абонентів - унаслідок підтоплення, спричиненого підривом Каховської ГЕС. 

Як писали "Ми-Україна" раніше, очільник Мінцифри Михайло Федоров анонсував появу в Україні услід за "Армією дронів" ще двох - "Армії роботів" та "Армії РЕБ". Відповідне оголошення він зробив в ході бізнес-форму ForbesTech-2023. ,

"Будемо спиратися на нашу ідеологію – відкриття ринку, прозорість і максимальна можливість залучити підприємців, які вже створювали різні продукти та вміють масштабувати продукти", - цитує його заяву на заході "Інтерфакс-Україна". 

 

 

 

Головне