Окупанти взяли оперативну паузу на двох напрямках, - Лисогор

Окупанти взяли оперативну паузу на двох напрямках, - Лисогор

Російські окупаційні війська тимчасово припинили наступ на Лиманському та Куп'янському напрямках, але продовжують напади на Білогорівку в Луганській області.

Про це повідомив голова Луганської ОВА Артем Лисогор у Telegram.

На Лиманському та Куп'янському напрямках ворог взяв тимчасову паузу. Усі його атаки сконцентровані на Білогорівці, де наші захисники стійко тримають оборону, не дозволяючи ворогу продовжити наступ, - сказав він.

У той же час російські війська продовжують обстріли сіл, де ще проживають мирні жителі.

"Макіївка і Невське опинилися під ударами артилерії і мінометів. Також на Невське рушили БПЛА противника", - додав Лисогор.

На Бахмутському напрямку українські військові відбили 36 атак противника, а на Херсонському залишилися на своїх позиціях та відбили штурми військ окупанта. Авіація вдарила по одному пункту управління противника.

Нагадаємо, місто Селидове в Донецькій області було атаковане російськими силами за допомогою ракет С-300 та авіабомб УМПБ д-30.

Відомо про пошкодження багатоповерхових будинків, освітніх закладів та інфраструктури. Атака сталася близько 01:40 ночі, коли було випущено чотири ракети С-300. Напад призвів до пошкоджень адміністративних будівель, шкіл, житлових будинків і транспортних засобів.

Як інформував "Ми-Україна" раніше, Федоров назвав єдиний спосіб захисту ДніпроГЕС від російських ракет.

Головне