Окупанти вранці вдарили по Куп'янську двома ФАБ-500: наслідки

Окупанти вранці вдарили по Куп'янську двома ФАБ-500: наслідки

Російська армія вранці 3 лютого вдарила по Куп'янську на Харківщині 500-кілограмовими авіаційними бомбами. Для завдання ураження ворог скинув на місто два ФАБ-500, повідомив очільник поліції Харківщини Володимир Тимошко.

Внаслідок авіаційного удару у Куп'янську руйнувань зазнало щонайменше 10 будинків, серед яких дев'ятиповерхівка. Також пошкоджено лінію електропередач. На місці падіння снаряду виникла величезна вирва.

Попередньо, минулось без травмованих та загиблих.

"На місці подій працювали слідчі, криміналісти, вибухотехніки. Зібрані речові докази направлені на експертне дослідження", - розповів Тимошко.

Напередодні ворог накривав Куп'янськ з РСЗВ "Ураган". Внаслідок обстрілу постраждало домоволодіння та приміщення місцевого підприємства.

За понад два роки війни правоохоронці Харківщини внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань дані про понад 18,1 тис. злочинів, пов’язаних з російською агресією на території області.

Нагадаємо, минулої доби, 2 лютого, росіяни 67 разів били по Херсонщині. За учорашній день в області поранень зазнали сім осіб, серез них одна дитина. 

Як писав "Ми-Україна" раніше, Сумська ОВА оголосила про запровадження заборони на рух транспорту в межах 5-кілометрової зони від держкордону на визначеному переліку ділянок доріг. Рішення має на меті зберегти життя цивільного населення області, яке проживає у прикордонній смузі. 

Головне