Окупанти вночі вгатили КАБАми по дитячому табору у Харкові: які наслідки

Окупанти вночі вгатили КАБАми по дитячому табору у Харкові: які наслідки

Харків вночі 17 червня знову потрапив під обстріл російських загарбників. Військовослужбовці армії рф поцілили по дитячому табору відпочинку в обласному центрі, повідомив очільник місцевої ОВА Олег Синєгубов.

Атака на дитячий заклад відпочинку у Київському району міста відбулась о 23:50, противник для ураження застосував керовані авіаційні бомби. 

"Внаслідок обстрілів КАБами пошкоджено один із корпусів. Інформація про постраждалих не надходила", - зазначили в ОВА.

Харківський міський голова Ігор Терехов підтвердив цю інформацію, зазначивши, що постраждала будівля закладу дитячого відпочинку. За його словами, один з корпусів зруйновано, але жертв немає.

Крім того, о 02:30 17 червня російські окупанти обстріляли Ізюмський район, зокрема село Борівська Андріївка у Борівській громаді. Внаслідок обстрілу пошкоджено приватний будинок та господарські споруди.

Минулої бойової доби на Харківському напрямку агресор здійснив п'ять спроб атакувати позиції українських захисників поблизу Вовчанська. Три з цих атак було успішно відбито, але два боєзіткнення все ще тривають.

Водночас на Куп'янському напрямку ворог чотири рази намагався витіснити наші підрозділи з їхніх позицій біля населених пунктів Синьківка, Степова Новоселівка та Берестове. Дві з цих атак вдалося відбити, але бої поблизу Синьківки та Степової Новоселівки ще не завершилися.

Як писав "Ми-Україна" раніше, за підсумками доби 16 червня загальні втрати ворога у війні проти України збільшились на ще майже 1100 солдатів армії рф. Сили оборони України також знищили два танки, майже два десятки бойових броньованих машин, 14 артсистем та вісім дронів.

Головне