Окупанти вночі вдарили по Дніпру: на промисловому об'єкті виникла пожежа

Окупанти вночі вдарили по Дніпру: на промисловому об'єкті виникла пожежа

Російське окупаційне військо після опівночі завдало ракетного удару по місту Дніпро. В обласному центрі є руйнування, розповів голова Дніпропетровської ОВА  Сергій Лисак. 

За його словами, в результаті обстрілу було пошкоджено промисловий об'єкт, де виникла пожежа. Рятувальникам вдалося оперативно загасити вогонь. Минулось без жертв та постраждалих.

"Вночі в Дніпрі було гучно. Через ворожу ракетну атаку пошкоджений промисловий обʼєкт, там сталася пожежа. Але все добре, ніхто не постраждав", - підтвердив керівник голова Дніпропетровської облради Микола Лукашук. 

Крім того, під ударом опинився і Нікопольський район. Російські війська атакували місто Нікополь та Марганецьку громаду, використавши ударний БпЛА та важку артилерію. Внаслідок обстрілів було пошкоджено місцеву інфраструктуру, проте інформації про загиблих чи поранених не надходило.

За інформацією Лукашука, в інших громадах Дніпропетровської області ніч минула без обстрілів.

Нагадаємо, напередодні, 26 вересня, ввечері військовослужбовці рф обстріляли селище Томина Балка на Херсонщині, внаслідок атаки загинула жінка, а її чоловік отримав поранення.

Як писав "Ми-Україна" раніше, за підсумками бойової доби 26 вересня загальні втрати ворога у війні проти України збільшились на ще майже 1400 солдатів армії рф. Сили оборони України також знищили більш як півтора десятка танків, 48 броньованих бойових машини, 58 артсистем та два засоби ППО.

Головне

Прем'єр-міністр Грузії висловився щодо використання в політичній рекламі партії "Грузинська мрія" кадрів зруйнованих українських міст напередодні парламентських виборів.