Окупанти вночі атакували Україну "Шахедами": скільки збила ППО

Окупанти вночі атакували Україну

Ворожі сили в ніч на 29 січня атакували Україну восьмома ударними безпілотними літальними апаратами типу "Shahed-136/131". Усі безпілотники були успішно знищені.

Про це повідомлено командуванням Повітряних сил Збройних сил України.

Спільні сили та засоби Повітряних сил, співпрацюючи з протиповітряною обороною Збройних сил України, працювали у районах Миколаївської, Дніпропетровської, Хмельницької та Рівненської областей. Для відбиття повітряної атаки були задіяні зенітні ракетні підрозділи та мобільні вогневі групи.

Окупанти запускали "шахеди" з території Приморсько-Ахтарськ в Російській Федерації.

Також росіяни вгатили однією ракетою "Іскандер-М" з району Воронезької області рф та трьома ЗКР С-300 по Донеччині з тимчасово окупованої території області.

Офіційної інформації про наслідки обстрілу поки не надходило.

Варто нагадати, що в ніч проти 28 січня російські окупанти атакували територію України "Шахедами" та балістикою. Сили ППО знищили чотири ударні дрони з восьми.

Вчора ввечері, російські військові обстріляли Очеретине Покровського району на Донеччині, від агресії окупантів зазнав осколкового поранення 45-річний чоловік.

Російські загарбники вгатили з артилерії.

Прокуратура розпочала розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України).

Як писав "Ми-Україна" раніше, втрати російських військ в Україні становлять близько 383 180 осіб. Протягом останньої доби українські захисники знищили щонайменше 1070 російських окупантів.

Головне