Окупанти вночі атакували цивільну інфраструктуру Донеччини, Херсонщини та Харківщини: є постраждалі

Окупанти вночі атакували цивільну інфраструктуру Донеччини, Херсонщини та Харківщини: є постраждалі

Російське окупаційне військо здійснило у ніч на вівторок, 5 грудня, обстріли низки населених пунктів у кількох областях України. Зокрема вибухи лунали на Донеччині, Херсонщині та Харківщині, повідомили у Міністерстві внутрішніх справ.

За даними МВС, на Донеччині окупанти били по Північному та Селидовому. Внаслідок обстрілів у Північному пошкоджено п’ять багатоквартирних будинків та постраждала одна людина. А у місті Селидове ворожим ударом було зруйновано п’ятиповерхову будівлю навчального закладу, 2 приватних підприємств, багатоквартирний будинок. 

На Херсонщині, повідомили в МВС, обстріл окупантів було зафіксовано о 23:20.

"Окупанти завдали ракетних ударів по місту Херсон. Руйнувань зазнала будівля кінотеатру, рятувальники локалізували пожежу", - йдеться у повідомленні.

Крім того, у Харківській області через удар безпілотника у селищі Борова пошкоджень зазнали будинок культури, будівля селищної ради та приватний будинок. 

"Також російські військові вдарили безпілотником по житлових будинках та господарчих спорудах у місті Чугуїв. Постраждала 1 людина", - додали у МВС.

Як повідомляли "Ми-Україна", російське окупаційне військо втратило з початку повномасштабного вторгнення в Україну вже 333 840 бійців.

Головне