Окупанти вночі атакували "шахедами" дитячий санаторій у Харкові

Окупанти вночі атакували

Російська окупаційна армія атакувала дитячий санаторій в Основʼянському районі Харкова за допомогою "шахедів". В результаті постраждали 18-річний хлопець, поліцейський та двоє рятувальників.

Про це повідомив начальник Служби безпеки Головного управління Національної поліції в Харківській області Сергій Болвінов.

Спочатку ракета вразила будівлю дитячого санаторію, спричинивши пожежу. Коли на місце прибули працівники ДСНС та поліція, ворог знову атакував. Цього разу ракета влучила в землю біля санаторію. Наш криміналіст отримав контузію, а також двоє рятувальників – командир відділення та водій – постраждали.

18-річний хлопець отримав осколкове поранення голови та контузію, коли вибуховою хвилею винесло шибки в будинку, що знаходився неподалік від місця обстрілу.

Також пошкоджені два автомобілі ДСНС та один оперативний автомобіль.

Третій безпілотник влучив поруч з житловим будинком, але обійшлося без постраждалих.

Як відомо, триповерхова комунальна установа була частково зруйнована, також виникла пожежа на площі 150 квадратних метрів. Під час прибуття на місце події рятувальників та поліцейських, противник здійснив повторну атаку. Двоє працівників ДСНС та одного поліцейського отримали поранення.

Як інформував "Ми-Україна" раніше, у Харкові всі енергетики та комунальні служби працюють над відновленням енергопостачання після ракетної атаки 22 березня. Проте, енергопостачання цими вихідними відновити не вдасться.

Головне