Окупанти вночі атакували Нікопольщину, є загиблий

Окупанти вночі атакували Нікопольщину, є загиблий

Армія російських окупантів атакувала Нікопольський район Дніпропетровської області дронами-камікадзе та артилерією, внаслідок чого загинув чоловік.

Про це повідомив очільник ОВА Сергій Лисак.

Він розповів, що українські сили ППО збили два "Шахеда" у Дніпровському та Синельниківському районах. Атаки на Нікопольський район продовжувалися. Ворог використовував дрони-камікадзе та артилерію. Під удар потрапили Нікополь, Мирівська, Марганецька та Червоногригорівська громади.

За інформацією глави ОВА, внаслідок обстрілу загинув чоловік. У Червоногригорівській громаді ворожий артобстріл забрав життя 70-річного чоловіка. Пошкоджені комунальне підприємство, інфраструктурний об’єкт та адмінбудівля. Одна приватна оселя зруйнована, ще п’ять пошкоджені.

Також пошкоджені два дачні будинки, дві господарські споруди та дві невикористовувані будівлі. Зачеплено лінії електропередач. Наслідки ще уточнюються.

Нагадаємо, 7 червня рф знову завдала ракетного удару по Полтавській області, влучивши в житлові будинки. З-під завалів рятувальники дістали жінку. Попередньо відомо, що один приватний будинок був знищений, ще декілька пошкоджено.

Як повідомляв "Ми-Україна" раніше, армія російських окупантів утримує на бойовому чергуванні в Азовському морі сім кораблів, з яких три є носіями крилатих ракет "Калібр" із загальним залпом до 24 ракет.

Головне