Окупанти влучили по промисловому об’єкту на Тернопільщині, - ОВА

Окупанти влучили по промисловому об’єкту на Тернопільщині, - ОВА

Під час нічної атаки шахедами, 16 жовтня, окупаційні війська рф завдали удару по одному з промислових об'єктів у Тернопільській області, спричинивши масштабну пожежу.

Про це повідомив голова ОВА В'ячеслав Негода у Telegram.

Як повідомляє Тернопільська обласна військова адміністрація, удар стався вночі, в результаті чого виникла значна пожежа. На місці події негайно розпочали роботу рятувальники та поліція.

Для ліквідації наслідків було задіяно 45 рятувальників на 12 одиницях спеціальної техніки та 12 поліцейських на 4 одиницях спеціальної техніки.

Завдяки злагодженій роботі ДСНС та національної поліції пожежу вдалося швидко локалізувати та ліквідувати.

Повідомляється, що постраждалих та загиблих немає.

Нагадаємо, в акваторії Чорного моря станом на ранок 16 жовтня 2024 року зафіксовано присутність двох російських кораблів. Крім того, в Середземному морі перебувають три ворожі кораблі, з яких два здатні нести крилаті ракети "Калібр" із сумарним залпом до 12 ракет. В Азовському морі ворожі кораблі відсутні.

Як повідомляв "Ми-Україна" раніше, російські окупанти перейшли на нову тактику наступу "двійками" замість груп по п'ять осіб, щоб підвищити живучість своєї піхоти та виснажити українські засоби ураження.

Головне