Окупанти випустили 24 КАБи по Харківщині: наслідки

Окупанти випустили 24 КАБи по Харківщині: наслідки

Російські окупанти за добу випустили 24 керовані авіаційні бомби, чотири безпілотники та одну ракету Х-38. Внаслідок було пошкоджено житлові будинки та господарчі споруди

Про це повідомив очільник Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

Окупанти 27 липня здійснили три удари FPV-дронами по селу Івашки о 6:20, внаслідок чого пошкоджено два приватні будинки, автомобіль і господарчі споруди. 

26 липня, о 17:46, обстріл знову відбувся у селі Козача Лопань, де горіла трава на площі 700 квадратних метрів. О 17:56 в селі Глушківка площа пожежі становила 2,5 гектари. О 15:36 в Куп'янському районі горіла трава на площі 400 квадратних метрів.

Окрім цього, о 14:21 в Ізюмському районі, село Богуславка, був пошкоджений навантажувач “JCB” через обстріл ударним БПЛА “Ланцет”.

На Харківському напрямку відбулося 10 бойових зіткнень в районах Глибоке, Слобожанське та Вовчанськ. На Куп’янському напрямку Сили оборони відбивали сім атак противника біля Синьківки, Табаївки, Піщаного та Стельмахівки.

Як писали “Ми-Україна” раніше, в Україні на лінії фронту протягом минулої доби зафіксовано 122 бойових зіткнення. Противник здійснив один ракетний удар, 80 авіаударів, використав 117 керованих авіабомб, а також здійснив 4636 обстрілів, з яких 71 - із реактивних систем залпового вогню.

Головне