Окупанти вимикають світло та використовують українські вежі мобільного зв’язку на Херсонщині

Окупанти вимикають світло та використовують українські вежі мобільного зв’язку на Херсонщині

Окупанти вимикають світло та використовують українські вежі мобільного зв’язку, у Херсонській ОВА розповіли про ситуацію на лівому березі. Про це повідомив ОВА Олександра Толоконнікова у ефірі "Єдиного марафону" каналу "Ми-Україна". 

За словами речника Херсонської ОВА Олександра Толоконнікова, росіяни замінували значну частину критичної інфраструктури.

"Є мінування всього цього. Ми це бачили рік тому тут (у Херсоні, — ред.) приблизно, коли вони відходили, вони все замінували, потім підірвали і ми зайшли на звільнену Херсонщину, де не було нічого - ні електропостачання, ні газопостачання, ні водовідведення, ні опалення", — сказав Толоконніков.

Він додав, що Україна готова швидко відновити усі комунікації вдруге, коли звільнять лівий берег. А в тому, що росіяни усе підірвуть "немає сумнівів".

У 10 населених пунктах Херсонської області поки не планують відновлювати електропостачання через постійні обстріли.

Нагадаємо, в Україні без світла залишається 416 населених пунктів у шести областях. "На Донеччині за минулу добу внаслідок бойових дій вимикались майже 4900 абонентів", - повідомили в Міненерго.

Крім того, в Дніпропетровській області 35 споживачів знеструмлювалися, в результаті обстрілів ворога. 

Як писали "Ми-Україна" раніше, в Авдіївці з шести магазинів залишився лише один, люди починають активніше виїжджати з міста.

Головне