Окупанти відвідують дитячі свята на ТОТ та перевіряють наявність українських символів

Окупанти відвідують дитячі свята на ТОТ та перевіряють наявність українських символів

На тимчасово окупованих територіях України російські загарбники відвідують дитячі свята, щоб перевірити наявність забороненої української символіки. Про це повідомляє пресслужба Центру національного спротиву.

Кожне свято, організоване для дітей відвідує представник "слідчого комітету", який стежить за "належним його проведенням".

"Співробітники "слідчого комітету" це переважно завезені з РФ "гестапівці", які відповідають за репресії мирного населення. На дитячих виставах при навчальних закладах вони перевіряють явку дітей та батьків, та програму заходу", - йдеться в повідомленні.

Таким чином, противник намагається не допустити використання українських чи західних казкових персонажів. російська федерація розуміє, що саме в дитинстві формується ідентичність людини.

Нагадаємо, що окупанти вивезли в рф на "оздоровлення" 10 тисяч українських дітей протягом осені. Дітей вивозять у дитячі табори, де піддають пропаганді й нерідко взагалі не повертають додому офіційним опікунам.

Як писав "Ми-Україна" раніше, російські окупанти продовжують викрадати українців на захоплених територіях. Інколи через підозри у нелояльності до рф людей викрадають цілими родинами.

 

Головне