Окупанти вдарили по одному з мікрорайонів Херсона: є жертви та поранені

Окупанти вдарили по одному з мікрорайонів Херсона: є жертви та поранені

Російське окупаційне військо вдень 9 листопада здійснило черговий обстріл Херсона, внаслідок якого є загиблі та поранені. Про це повідомив очільник Міністерства внутрішніх справ України Ігор Клименко у себе в Telegram.

За даними голови МВС, окупанти вдарили по житловому кварталу у мікрорайоні Острів.

"Близько опівдня ворог обстріляв житловий квартал на багатостраждальному мікрорайоні Острів. Загинув 72-річний місцевий мешканець. 74-річного чоловіка поранено. Під час обстрілу він саме знаходився у підʼїзді будинку", - зазначив Ігор Клименко.

Також він додав, що чоловіка доставили у медзаклад для надання необхідної допомоги.

Крім того повідомляється про ще двох постраждалих цивільних, яким медики допомогли на місці події.

"Пошкоджено 4 багатоповерхових будинки, будівлі навчального закладу та церкви", - додав голова МВС.

photo_2023-11-09 13.17.20.jpeg (202 KB)

Нагадаємо, за даними голови Херсонської ОВА Олександра Прокудіна, окупанти за минулу добу здійснили 85 обстрілів Херсонщини, випустивши 529 снарядів з мінометів, артилерії, "Градів", танків, БПЛА та авіації. Внаслідок ворожих ударів два людини дістали поранення.

Як повідомляли "Ми-Україна", перший заступник голови Херсонської обласної ради Юрій Соболевський розповів, що російські окупаційні війська продовжують атакувати Херсонщину. В результаті удару по місту, який росіяни здійснили ввечері 8 листопада, поранення отримали дві людини.

Головне