Окупанти вдарили по місту Богодухів на Харківщині – одна людина загинула, п'ятеро поранених

Окупанти вдарили по місту Богодухів на Харківщині – одна людина загинула, п'ятеро поранених

Близько 16:00, 22 серпня російські терористи вдарили ракетою по Богодухову Харківської області. За попередніми даними, одна людина загинула, дістали поранення шестеро. Про це повідомила Харківська обласна військова адміністрація.

Як повідомили в ОВА, внаслідок ракетного обстрілу загинув 57-річний чоловік. Серед постраждалих – 15-річний хлопець, 50-річний чоловік, жінки 28 та 45 років. Вік ще двох постраждалих жінок встановлюється.

"За оновленою інформацією, внаслідок ворожого ракетного обстрілу міста Богодухів загинув 57-річний чоловік. Серед постраждалих — 15-річний хлопець, 50-річний чоловік, жінки 28 та 45 років. Вік ще двох постраждалих жінок наразі встановлюється", - йдеться у повідомленні.

Постраждалі дістали вибухові поранення з пошкодженнями ніг, рук. У підлітка — вибухова травма з пошкодженням лівого передпліччя.

Нагадаємо, чернівецький суд заочно засудив уродженця Херсонської області за колабораціонізм. Обвинувачений отримав 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна за організацію незаконного псевдореферендуму на окупованій території. Про це повідомила прокуратура Чернівецької області.

Як писали "Ми-Україна" раніше, рятувальники дістали тіла трьох людей з каналізаційної шахти у містечку на Чернігівщині, правоохоронці з'ясовують обставини трагедії. Про це повідомляє ДСНС. 

 

Головне