Окупанти вдарили по Харківщині є загиблий та поранений

Окупанти вдарили по Харківщині є загиблий та поранений

Внаслідок російських обстрілів Харківщини загинув чоловік, ще один отримав поранення. Ворог обстріляв село Ізюмське та завдав авіаудару по Київському району Харкова.

Про це повідомляє Харківська обласна прокуратура. 

9 серпня близько 15:20 російські війська обстріляли село Ізюмське Борівської СТГ. Внаслідок атаки загинув 76-річний чоловік, також зазнали пошкоджень приватні домоволодіння та господарчі будівлі.

Через п’ять хвилин після цього, приблизно о 15:25, окупанти завдали авіаудару по Київському району Харкова. В результаті атаки постраждала будівля закладу вищої освіти. 67-річний охоронець отримав поранення і був госпіталізований. Попередні дані свідчать, що для атаки було використано ФАБ-500 з УМПК.

Ізюмська окружна прокуратура Харківської області та Київська окружна прокуратура м. Харкова розпочали досудові розслідування за фактами порушення законів та звичаїв війни (ст. 438 КК України). 

“Прокурори та слідчі поліції вживають всіх можливих та належних заходів для документування воєнних злочинів, вчинених російськими військовими”, - йдеться у повідомленні. 

Як писали “Ми-Україна” раніше, внаслідок російського ракетного удару по Костянтинівці загинули 14 осіб та 43 людини отримали поранення.

Головне