Окупанти вдарили по готелю в Миколаївці: з-під завалів дістали тіла двох волонтерів

Окупанти вдарили по готелю в Миколаївці: з-під завалів дістали тіла двох волонтерів

У Миколаївці на Донеччині стався трагічний випадок внаслідок ворожого авіаудару. Ввечері 7 вересня російські військові здійснили атаку на місто, використавши, за попередніми даними, авіабомби ФАБ-250. Про це повідомили Донецька обласна прокуратура 

Удар припав на готель, де на той момент перебували люди. В результаті обстрілу будівля зазнала серйозних руйнувань. Рятувальникам вдалося витягти з-під завалів тіла двох чоловіків - 33 та 42 років.

За інформацією прокуратури, загиблі прибули до Миколаївки з метою проведення стерилізації безпритульних тварин. Журналісти повідомляють, що це були зооволонтери з Харкова.

Правоохоронні органи розпочали досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни, що передбачено ч. 2 ст. 438 Кримінального кодексу України.

Цей випадок ще раз підкреслює жорстокість війни та її руйнівний вплив на життя мирних громадян, які прагнуть допомагати навіть у найскладніших умовах.

Нагадаємо, електронна система для контролю обігу медичного канабісу незабаром розпочне роботу в Україні. Ця система дозволить відстежувати понад 30 різних видів операцій, пов'язаних з медичним канабісом. Про це у ефірі "Ми-Україна" повідомила заступниця міністра охорони здоров'я України Марія Карчевич.

Як писали "Ми-Україна" раніше, російські війська атакували Костянтинівку та Катеринівку в Донецькій області. Внаслідок обстрілів загинули три особи, ще шестеро отримали поранення.
 

 

Головне