Окупанти вдарили по Антонівці, є постраждалі

Окупанти вдарили по Антонівці, є постраждалі

Армія російської федерації вчергове атакували Антонівку, що на Херсонщині, в результаті постраждали дві жительки. Про це повідомляє Херсонська обласна військова адміністрація.

Відомо, що 68-річна жінка дістала мінно-вибухову травму та уламкове поранення ніг внаслідок дронової атаки. У іншої, 65-річної, жінки - поранення руки та грудної клітки.

"За медичною допомогою звернулась жителька Антонівки, яка постраждала через атаку російського безпілотника. 68-річна жінка дістала мінно-вибухову травму та уламкове поранення ніг. Стан - легкий", - йдеться у повідомленні.

Лікарі надали потерпілій допомогу, подальше лікування вона проходитиме амбулаторно.

Крім того, внаслідок російського обстрілу постраждала 65-річна жінка. Її у важкому стані шпиталізували до лікарні. У потерпілої діагностували вибухову травму, поранення руки та грудної клітки. Медики надають їй всю необхідну допомогу.

Нагадаємо, що внаслідок ранкового російського обстрілу Краматорська постраждали вісім людей. Пошкоджено пошкоджено 42 приватні будинки та 19 багатоповерхівок.

Як повідомляли "Ми-Україна", окупаційні війська вчергове атакували Херсон та область, в результаті загинула 93-річна жінка, ще двоє людей отримали поранення.

Головне