Окупанти вдарили безпілотниками по Херсону: поранили двох чоловіків

Окупанти вдарили безпілотниками по Херсону: поранили двох чоловіків

Вранці 22 вересня Херсон знову опинився під прицілом російських окупантів. Про це повідомляє голова Херсонської обласної військової адміністрації Роман Мрочка.

Місто зазнало двох атак з використанням безпілотних літальних апаратів (БПЛА).

Перший напад стався близько 8:00 в центральній частині міста. Внаслідок атаки постраждав 51-річний чоловік, якого з важкими травмами доставили до лікарні. У потерпілого діагностовано вибухову та закриту черепно-мозкову травми, контузію та множинні уламкові поранення спини.

Пізніше того ж дня відбулася друга атака, цього разу в Дніпровському районі Херсона. Жертвою нападу став 86-річний чоловік. Його госпіталізували з мінно-вибуховою травмою та уламковим пораненням ноги. Медики оцінюють стан пораненого як середньої тяжкості.

Нагадаємо, у Херсонській області внаслідок російських обстрілів п'ятеро людей отримали поранення. Про це повідомив очільник Херсонської військової адміністрації Олександр Прокудін.

Як писали "Ми-Україна" раніше, кількість постраждалих внаслідок удару по Харкову зросла до 21, росіяни обстріляли місто авіабомбою ФАБ-250. Про це повідомляє голова Харківської ОВА Олег Синєгубов.

Головне

Міністерство енергетики України звернулося до Міжнародного агентства з атомної енергії з закликом пришвидшити розгортання місій МАГАТЕ на критичних для українських АЕС підстанціях.