Окупанти вчергове обстріляли Херсонщину, є постраждалі

Окупанти вчергове обстріляли Херсонщину, є постраждалі

Херсонська область знову зазнала обстрілів від російських загарбників, при цьому дві жінки отримали поранення.

Про це повідомляє Херсонська ОВА у Telegram.

Як відомо, місто Білозерка потрапило під атаку, результатом якої стала травма 36-річної місцевої мешканки. Жінці, яка отримала акубаротравму, була надана медична допомога на місці.

Також Комишани були атаковані російськими силами, і у 70-річної жінки медичний персонал зафіксував гостру реакцію на стрес.

Варто відзначити, що раніше, вночі 24 грудня, російська окупаційна армія здійснила артилерійський обстріл центральної частини Херсона, що призвело до травм та загибелі місцевих мешканців.

Перед цим росіяни атакували з безпілотника село Станіслав в Херсонській області. В результаті цього загинув місцевий житель - 69-річний чоловік.

Напередодні російські окупаційні війська атакували Херсонську область, в результаті ворожої атаки 68-річний чоловік зазнав вибухової травми. Лікарі діагностували в уроженця Херсонщини поранення ніг та черева. Тоді противник вдарив по населеному пункту з безпілотника.

Того ж дня російське окупаційне військо стало накривати Херсон вогнем. Внаслідок чергового ворожого обстрілу постраждала жінка 85 років.

Поранення отримала жінка 85 років. У неї контузія і вибухова травма. На момент ворожої атаки жінка була у квартирі. 

Як інформував "Ми-Україна" раніше, у Франції з початку року запрацює нова міжнародна коаліція з підтримки України.

Головне