Окупанти вчергове атакували цивільне населення на Херсонщинні

Окупанти вчергове атакували цивільне населення на Херсонщинні

Російські окупаційні війська, у суботу, 10 серпня, масово атакують безпілотниками мирних жителів у Херсоні. Про це повідомляє Херсонська обласна військова адміністрація.

"Сьогодні окрім задимлення повітря у Херсоні, спостерігаємо активність ворожих безпілотників. Від самого ранку російські військові масовано атакують дронами мирних жителів у прибережних районах", - йдеться в повідомленні.

Наразі відомо уже про шістьох постраждалих. Під ворожий удар потрапляють люди, які перебувають на зупинках громадського транспорту та поблизу магазинів.

"Закликаю жителів передмістя, селищ Садове, Антонівка, Кіндійка, а також мешканців Дніпровського району сьогодні по можливості залишатись вдома. Не виходьте на вулицю без нагальної потреби, щоб не наражати себе на небезпеку", – додав Прокудін.

Нагадаємо, що російські окупанти впродовж доби атакували Харківщину, застосувавши різноманітну зброю, включаючи артилерію, РСЗВ та дрони. Внаслідок обстрілів є загиблі та поранені, пошкоджено житлові будинки та об'єкти інфраструктури.

Як повідомляли "Ми-Україна", російські війська завдали артилерійських ударів по Миколаївській області. Постраждали цивільні об’єкти в Куцурубській та Очаківській громадах. Постраждалих серед цивільного населення немає.

Головне