Окупанти вчергове атакували Нікополь, є жертви та постраждалий

Окупанти вчергове атакували Нікополь, є жертви та постраждалий

Російські окупаційні війська вчергове обстріляли Нікополь із артилерії, в результаті загинуло дві жінки, ще один чоловік отримав поранення. Про це повідомив очільник Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак.

"У Нікополі загинули дві жінки – мама й донька. Одній було 40 років. Іншій сьогодні виповнилося 72. Це трагічні наслідки артобстрілу росіян. Вони поцілили по місту десятком снарядів. Окрім жертв, є й постраждалий. Це 46-річний чоловік. Він лікуватиметься амбулаторно", - розповів Лисак.

Він додав, що внаслідок російської агресії у місті внаслідок обстрілу пошкоджено багатоповерхові будинки, в одному з них спалахнув балкон. Також пошкоджено приватні будинки, пожежну частину, коледж, школу, автобуси.

Нагадаємо, що російські окупанти атакували Донеччину, внаслідок чого загинув один чоловік і ще п'ятеро отримали поранення, включаючи двох дітей. Розпочато розслідування воєнних злочинів за фактом цих атак.

Як писав "Ми-Україна" раніше, війська російської федерації завдали удару по Великому Бурлуку на Харківщині, в результаті загинула місцева жителька.

Головне