Окупанти вчергове атакували населені пункти Донеччини, є загибла та поранені

Окупанти вчергове атакували населені пункти Донеччини, є загибла та поранені

Російське окупаційне військо у вівторок, 30 січня, вчергове атакували Авдіївку, Часів Яр і Нью-Йорк, що на Донеччині, в результаті ворожої агресії загинула жінка, ще троє людей постраждали. Про це повідомив очільник Донецької обласної військової адміністрації Вадим Філашкін.

"Близько 10.00 росіяни обстріляли Авдіївку з артилерії, влучили у приватний будинок. Загинула 47-річна жінка", - зазначив Філашкін.

Відомо, що у місті пошкоджено кілька приватних будинків і багатоповерхівку. На місці обстрілу працюють всі відповідні служби.

Крім того, під вогнем опинився і Часів Яр, окупанти застосували проти мирного населення FPV-дрон. Внаслідок поранено 45-річного чоловіка і жінку 69 років.

Постраждалих госпіталізували до медичного закладу, де вони перебувають під наглядом лікарів.

Також армія рф обстріляла населений пункт Нью-Йорк. Під час атаки поранення отримав 37-річний чоловік, який перебував на власному подвір'ї. 

Донецька обласна прокуратура розпочала досудове розслідування у кримінальних провадженнях за фактами порушення законів і звичаїв війни (ч. 1, 2 ст. 438 Кримінального кодексу України).

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, російське окупаційне військо продовжує гатити ракетами по Мирнограду, що у Покровському районі Донеччини. Внаслідок атаки, яку ворог скоїв напередодні пізно увечері, одна особа загинула, ще одна - зазнала поранень. 

Головне