Окупанти вчергове атакували Херсонщину, є жертва та потерпілі

Окупанти вчергове атакували Херсонщину, є жертва та потерпілі

Окупаційні війська вчергове атакували Херсон та область, в результаті загинула 93-річна жінка, ще двоє людей отримали поранення. Про це повідомляє Херсонська обласна війькова адміністрація. 

Відомо, що противник атакував мирних жителів з БпЛА у селищі Кіндійка. Потерпілих госпіталізували до медичного закладу, де вони знаходяться під наглядом лікарів.

"Травми отримали двоє людей, які знаходились на вулиці. Це - чоловік, 49 років та 55-річна жінка", - йдеться у повідомленні.

Варто зауважити, що в обох - контузії, вибухові та черепно-мозкові травми. Чоловік дістав поранення плеча, у жінки - уламкове поранення ноги. 

Крім того, в Херсоні внаслідок російського обстрілу загинула 93-річна жінка.

"На жаль, знов маємо трагічну звістку. Через обстріл у Херсоні загинула 93-річна жінка. Вона отримала травми, несумісні з життям", - розповів очільник Херсонської ОВА Олександр Прокудін.

Нагадаємо, що у Миколаївській області через ворожі обстріли поранено пʼятеро цивільних жителів.

Як повідомляли "Ми-Україна", російські окупанти впродовж доби атакували Харківщину, застосувавши різноманітну зброю, включаючи артилерію, РСЗВ та дрони. Внаслідок обстрілів є загиблі та поранені, пошкоджено житлові будинки та об'єкти інфраструктури.

Головне