Окупанти вчергове атакували Херсонщину, є жертва та постраждалі

Окупанти вчергове атакували Херсонщину, є жертва та постраждалі

Російські загарбники з артилерії обстріляли Хрещенівку Бериславського району, що на Херсонщині. Внаслідок атаки постраждали дві місцеві мешканки, одна з них померла в медичному закладі.

Про це повідомив очільник Херсонської обласної військової адміністрації Олександр Прокудін.

У постраждалої жінки діагностували мінно-вибухову травму, перелом ноги та поранення стегна.

"Армія рф з артилерії обстріляла Хрещенівку Бериславського району. Важкі травми отримала місцева жителька 1989 року народження. Її серце зупинилось у лікарні…Також у стані середньої тяжкості шпиталізували ще одну потерпілу. Жінка 32 років отримала мінно-вибухову травму, а також перелом ноги та поранення стегна", - йдеться в повідомленні.

Крім того, окупанти двічі атакували село Станіслав, в результаті постраждав 74-річний чоловік.

Під час обстрілу цивільний перебував в автомобілі. Пенсіонер отримав вибухову та черепно-мозкову травму, а також контузію.

На місце прибула швидка допомога, по якій ворог також вдарив з безпілотника.

"Травми середньої тяжкості отримала фельдшер. Їй надали допомогу на місці. Також внаслідок ворожої атаки понівечено автомобіль медпрацівників", - додав Прокудін.

Нагадаємо, що внаслідок ворожої атаки, що здійснили російські загарбники по селу Комар на Донеччині поранено 20 людей. Також 32-річна жінка отримала поранення несумісні із життям.

Як писали “Ми-Україна” раніше, рсійські терористи обстріляли 13 областей України під удари потрапили більше сотні населених пунктів. 

Головне