Окупанти вчергове атакували Херсон: постраждало чотири людини

Окупанти вчергове атакували Херсон: постраждало чотири людини

Російські окупаційні війська у пʼятниці, 5 січня, вчергове обстріляли Херсон, в результаті пошкоджено будинки мирних жителів та склад з гуманітарною допомогою. Про це в Telegram-каналі повідомляє Херсонська обласна військова адміністрація.

Внаслідок обстрілу поранення отримали чотири особи. Медики надають допомогу постраждалим, одна жінка відмовилась від госпіталізації.

"Російські війська обстріляли Дніпровський район Херсона. Прилетіло по житловому будинку, а також внаслідок влучання сталася пожежа на складі, де зберігалася гуманітарна допомога. Постраждала 69-річна жінка. Вона відмовилася від госпіталізації", - йдеться в повідомленні. 

Нагадаємо, що російські окупаційні війська атакували села Мороховець, Подоли та місто Куп’янськ Харківської області. В одному із населених пунктів загинув 73-річний чоловік, ще одна людина постраждала.

Як писав "Ми-Україна" раніше, армія російської федерації атакувала село Станіслав Херсонської області, в результаті загинув 61-річний чоловік, ще твоє жителів отримали поранення.

 

Головне