Окупанти вчергове атакували Харківську область, є жертва

Окупанти вчергове атакували Харківську область, є жертва

Російські окупаційні війська завдали удару керованою авіабомбою по Глушківці Харківської області, в результаті загинула жінка,ще двоє людей отримали поранення. Про це повідомив очільник Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

За його словами, армія рф близько 02:30 вдарила керованою авіабомбою по селу Глушківка Куп'янського району.

Внаслідок атаки спалахнув приватний будинок. Пошкоджені щонайменше чотири домоволодіння. Загинула 60-річна жінка та постраждали двоє чоловіків віком 69 та 80 років

чора у селі Петропавлівка Куп‘янського району внаслідок скидання боєприпасу з дрона дістала поранення жінка.Російські війська атакували Купʼянськ FPV-дроном, пошкоджений автомобіль. Крім того, внаслідок артобстрілу пошкоджений поліцейський автомобіль "Рено Дастер", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, що російські окупанти атакували Мирноград і Лиман на Донеччині. У Лимані відомо про трьох поранених, пошкоджено щонайменше один будинок і кав'ярню

Як писали "Ми-Україна" раніше, російські окупанти вчинили черговий воєнний злочин, обстрілявши Покровськ. Внаслідок атаки поранень зазнали четверо людей, пошкоджено 25 приватних будинків, газопровід та цех.

Головне