Окупанти вчергове атакували Харківщину, є постраждалі

Окупанти вчергове атакували Харківщину, є постраждалі

Армія російської федерації вночі 23 жовтня завдали удару по Малоданилівській громаді, що на Харківщині. Про це повідомив голова громади Олександр Гололобов.

За його словами, внаслідок ворожої агресії постраждали троє людей, пошкоджено будинки та лінію електропередач.

"Близько третьої години ночі, 23 жовтня, було влучання керованої авіаційної бомби посеред житлового мікрорайону в селі Лісне. Постраждало три особи 44,49 та 85 року народження. Пошкоджено до десятка будинків, паркани, лінію електропередач", - йдеться в повідомленні. 

Крім того, днем раніше близько 18 години було влучання керованої авіаційної бомби в житловому масиві в селі Черкаська Лозова. Влучення будо між городами людей. Внаслідок чого пошкоджено декілька домоволодінь. На щастя, ніхто з людей не постраждав.

Нагадаємо, що протягом доби російські окупаційні війська завдали 411 ударів по семи населених пунктах Запорізької області

Як інформував "Ми-Україна" раніше, російські окупаційні війська завдали артилерійського удару по селищу Зміївка в Херсонській області, внаслідок чого один житловий будинок був повністю зруйнований, а інший пошкоджений.

Головне