Окупанти вчергове атакували Донеччину, є жертва та постраждалі

Окупанти вчергове атакували Донеччину, є жертва та постраждалі

Армія російської федарації атакувала село Комар Волноваського району, що на Донеччині. Внаслідок обстрілу загинула 32-річна жінка. Про це повідомила пресслужба Донецької обласної прокуратури.

Правоохоронці розповіли, що внаслідок влучання одного із засобів ураження поряд із будівлею сільської ради постраждали співробітники установи.

"14 співробітників сільради отримали поранення. Наразі наслідки удару ще встановлюються, тому кількість постраждалих може збільшитися", - додали в прокуратурі.

В населеному пункті пошкоджено адміністративну будівлю, житлові будинки, господарські споруди й транспортні засоби.

За процесуального керівництва Донецької обласної прокуратури розпочато досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 2 ст. 438 КК України).

Нагадаємо, що Дніпропетровська область ввечері 2 липня зазнала ракетного удару з боку російських окупантів. Попри те, що українським силам протиповітряної оборони ПвК "Схід" вдалося збити ворожу ціль, уламки ракети спричинили значні руйнування та призвели до постраждалих серед мирного населення.

Як писали "Ми-Україна" раніше, черговий російський обстріл Нікополя забрав життя двох людей, ще не менше дев'яти - зазнали поранень. 

Головне